• انتشار : 1401/10/14
  • بروزرسانی : 1404/04/16
  • جزئیات برند : Himalaya
کد مرجع:42173793068
موجودی انبار:0
ناموجود
سایز: S
رنگ : قرمز تیره
850,000 تومان

کوهنوردان با خرید کاپشن پلار هیمالیا مدل 448 می‌توانند یک کاپشن چهار فصل داشته باشند. به طوری که در زمستان به عنوان لایه‌ی میانی بین پوشش خود استفاده کنند و در فصل‌های دیگر به عنوان لایه‌ی بیرونی. از طرف دیگر قیمت کاپشن پلار هیمالیا به طور اقتصادی برآورد شده است تا امکان خرید برای همه فراهم باشد.

کاپشن پلار هیمالیا؛ سبک و لطیف

یکی از ویژگی‌های پوشاک کوهنوردی، سبک بودن است. مخصوصا اگر قرار باشد به صورت لایه8 لایه لباس بپوشید؛ باید احساس راحتی و سبکی کنید. به همین دلیل کاپشن هیمالیا از جنس پلار تولید شده است. پلار پارچه‌ی بسیار گرم و در عین حال سبک است که در پوشاک زمستانه کوهنوردی، نقش مهمی دارد.

لایه پلار در کل کاپشن به کار رفته است؛ غیر از قسمت جلویی که با الیاف کم تراکم پوشیده شده. این تغییر علاوه بر حفظ گرمای بیشتر، باعث شده است طراحی لباس از حالتی یکنواختی دربیاید و زیبایی بیشتری به استایل شما ببخشد.

حالا که صحبت از استایل شده خوب است بدانید؛ این کاپشن دارای یقه بلند می‌باشد که توسط زیپ اصلی بسته می‌شود و به حالت ایستاده در می‌آید. ایستاده بودن یقه، علاوه بر ظاهری زیبا؛ مانع از نفوذ هوای سرد می‌گردد. جالب است بدانید حتی در لبه آستین‌ها و انتهای لباس، نوار کشی دوخته شده است تا مانع از نفوذ باد باشد. بنابراین خیالتان از گرم ماندن راحت باشد.

نقش جیب در پوشاک زمستانه

چه کسی است که از نقش جیب در دسترسی راحت حین پیمایش، غافل باشد؟! جیب‌ها با اینکه فضای زیادی ندارند، اما برای کوهنوردان بسیار کاربردی هستند. به همین دلیل کاپشن پلار هیمالیا مدل 448 دارای 4 جیب می‌باشد. دو جیب زیپی مورب در کناره‌ها قرار دارد و دو جیب کیسه‌ای در قسمت داخلی. شما می‌توانید با توجه به نیاز خودتان از آنها برای قرار دادن تلفن همراه، کارت پول و یا تنقلات و... استفاده کنید.

مشخصات و ویژگی‌های کاپشن پلار هیمالیا مدل 448

  • مناسب استفاده به عنوان لایه میانی در زمستان و لایه بیرونی در پاییز و بهار
  • از جنس پلار لطیف و گرم
  • نحوه بسته شدن به صورت تمام زیپ
  • استفاده از الیاف با تراکم پایین در قسمت جلویی کاپشن پلار
  • دارای یقه بلند 10 سانتی‌متری و پوشش دهی کامل گردن در برابر سرما
  • مقاوم در برابر نفوذ باد سرد
  • دوخت نوار کشی در لب آستین‌ها و انتهای لباس
  • دارای دو جیب زیپی جانبی و دو جیب کیسه‌ای در داخل
  • سایز بندی از S تا 2XL
  • وزن: 410 گرم
Read moreShow less
برند
Himalaya
کشور مبدا برند
ایران
مناسب برای
مشترک آقایان و بانوان
بازه وزن
380-420 گرم
وزن
410 گرم
جنس
پلار
جیب
دارد
قابل استفاده برای
ورزش و استفاده شهری
محصولات مرتبط
چادر pumori 2
ناموجود
4,190,000 تومان
کفش Bestard مدل Advance k Pro
ناموجود
7,400,000 تومان
کفش Bestard مدل Alpina
ناموجود
4,400,000 تومان
کفش Bestard مدل Aqua Pro
ناموجود
2,937,000 تومان
کفش Bestard مدل Argon
ناموجود
3,550,000 تومان
کفش Bestard مدل Argon Lady
ناموجود
3,550,000 تومان
کفش Bestard مدل Atomic
ناموجود
2,937,000 تومان
کفش Bestard مدل Cami
ناموجود
4,500,000 تومان

نقدوبررسی محصول / پرسش و پاسخ

میانگین امتیازها

0.0
0 نقد و بررسی
★★★★★ خیلی خوب 0
★★★★☆ خوب 0
★★★☆☆ متوسط 0
★★☆☆☆ بد 0
★☆☆☆☆ خیلی بد 0

  • نقد و بررسی‌‌ (0)
  • پرسش‌ها و پاسخ‌ها (0)

کاپشن پلار هیمالیا مدل 448

850,000 تومان

موجود شد خبرم کن

برای قیمت تماس بگیرید

قیمت ها در حال نوسان هستند

به علت نوسان قیمت ها خرید آنلاین موقت غیرفعال شده است و فقط خرید تلفنی فعال می باشد. لطفا قیمت ها را از طریق راه های ارتباطی زیر استعلام بگیرید.

فیلتر محصولات

جستجو

ورود | ثبت نام

سبد خرید

منوی اصلی